De spieren kunnen door diverse oorzaken stijf en pijnlijk zijn: verkeerde werkhouding of lichaamshouding, maar ook stress en werkdruk. Door deze spieren met ontspanningsmassage soepel te maken ontstaan er minder klachten. Het bewegen verloopt gemakkelijker waardoor de spieren vanzelf minder stijf en pijnlijk worden.

Naast het ontspannen van spieren kan massage ook gebruikt worden om tot algehele ontspanning te komen. Rustig uitgevoerde massagetechnieken richten de aandacht op het lichaam waardoor het brein tot rust komt. Er ontstaat geestelijke en lichamelijke ontspanning. Ontspanningsmassage kan een steun zijn tijdens of na spannende periodes zoals burn-out, afvallen, een nieuwe baan, etc.

De eerste afspraak

Ik begin met het in kaart brengen van de klachten en wat ik voor je kan betekenen. Daarna volgt een bewegingsonderzoek van de regio waar de klachten zich bevinden. Met massage worden de spieren voorzichtig losgemaakt. Vaak worden er ook adviezen gegeven over bewegen / sporten, bepaalde oefeningen of (werk-)houding.

FAQ (veel gestelde vragen) massage en ontspanningsmassage

V: Kan ik ook in de avonduren een afspraak maken? Wanneer ben je beschikbaar? A: Ik ben beschikbaar op: maandagavond, dinsdagavond, woensdagavond en vrijdag overdag.

V: Moet ik iets meenemen, een handdoek of zo? A: Je hoeft niets mee te nemen. Ik zorg voor handdoeken.

V: Mag ik de eerste keer iemand meenemen? A: Ik begrijp dat het best ongemakkelijk kan zijn, vooral als je geen enkele ervaring hebt met massage. Je mag zeker iemand meenemen.

V: Mijn spieren zijn heel gevoelig, houd je daar rekening mee? A: Ik begin met een gesprek over welke klachten je hebt en wat je graag wilt. Gedurende de massage is er sprake van een bepaalde opbouw. Samen bepalen we hoe stevig de massage moet zijn.

Netfysio Zwolle

Op de pagina Over Netfysio kun je meer informatie vinden.

Kosten, meer informatie en afspraak

Een massage van bijvoorbeeld de nek en rug duurt een half uur en kost € 20,00. Een algehele ontspanningsmassage duurt ongeveer 1 uur en kost € 30,00. Met onderstaand formulier kun je vragen stellen over massage en ontspanningsmassage en ook een afspraak maken.

De praktijk wordt eind van dit jaar beëindigd. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een afspraak te maken.


Contactformulier