Disclaimer en copyright

Verantwoordelijkheid

U mag er van uit gaan dat de inhoud van deze site zorgvuldig is samengesteld. Netfysio sluit echter iedere aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en eventuele gevolgen van handelingen op grond van informatie die op deze website beschikbaar is. De teksten op deze site zijn bedoeld om informatie te geven en zijn geen vervanger voor een echte therapeut die kan ingaan op uw persoonlijke gezondheidssituatie. Dit geldt ook voor antwoorden op de door u gestelde persoonlijke vragen aan Netfysio.

Privacy

Uw emailadres wordt alleen gebruikt voor het beantwoorden van uw vraag of reactie. Alle informatie wordt discreet behandeld en wordt niet gebruikt voor andere doeleinden zoals publicaties of onderzoek.

Copyright

Publicatie en verspreiding van de inhoud van deze site, op wat voor manier dan ook, is nadrukkelijk verboden zonder schriftelijke toestemming van Netfysio. Het is wel toegestaan de inhoud te gebruiken voor werkstukken, scripties, etc., mits de bron wordt vermeld.

SPAM! Er worden door anderen uit naam van Netfysio emails verzonden vaak in combinatie met een virus. Het emailadres van de echte afzender wordt door het virus vervangen door een willekeurige afzender en dit kan een emailadres van Netfysio zijn. Wij willen uitdrukkelijk aangeven dat Netfysio nooit ongevraagd emails verstuurt en zich niet bezig houdt met spam (ongevraagde e-mailberichten met reclameboodschappen).